Super Soco CPx

We are
Vmoto

In 2021 was Vmoto het meest verkochte elektrische scooter merk van Nederland. Met een compleet assortiment met veel verschillende modellen is er voor iedereen een Vmoto!

Super Soco is nu Vmoto

Het merk Super Soco valt onder Vmoto Limited. Dit is een wereldwijde productie- en distributiegroep in elektrische scooters. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektrische tweewielers van hoogwaardige kwaliteit. De Vmoto’s worden geproduceerd in een eigen ultramoderne fabriek van 30.000 m2 in Nanjing, China. In deze fabriek worden jaarlijks circa 300.000 elektrische voertuigen geproduceerd. Vmoto combineert efficiënte, Chinese productiecapaciteiten met Europees design en biedt kwalitatieve elektrische voertuigen aan internationale markten.

Met een compleet elektrisch gamma willen we bouwen aan een duurzame toekomst. Iedereen elektrisch!

Op dit moment zijn er rond de 155 officiële Vmoto dealers in Nederland. Deze dealers hebben de nieuwste modellen en kunnen hoogwaardige service en het beste onderhoud aan de scooter verlenen.

Ervaren

Met 85 jaar ervaring kun je uitgaan van een professioneel bedrijf met gedegen kennis!

Betrouwbaar

Moteo is een betrouwbare partner op het gebied van scooters en motoren. Voor de particuliere én zakelijke klant!

Moteo Nederland bv

Het Nederlandse bedrijf Moteo importeert sinds 2020 Super Soco naar ons land. Moteo valt binnen de Alcopa groep, een bedrijf dat al sinds 1930 actief is. Na de tweede wereldoorlog startte het bedrijf met de assemblage van BMW en Zundapp. In 1958 werd gestart met Suzuki en werd het importeur van dit merk. Daarna sloeg Moteo haar vleugels uit in West-Europa en ging verder met het importeren van onderdelen en accessoires voor verschillende dealernetwerken.

In Nederland startte Moteo 40 jaar geleden met Peugeot scooters, een merk dat tot op de dag van vandaag onderdeel uitmaakt van het gamma. In 2001 volgde de import van het merk SYM, in 2018 kwam daar het motormerk Benelli bij en in 2020 is het nieuwe elektrische scootermerk Super Soco aan het gamma toegevoegd.

Op dit moment is Moteo de grootste scooter importeur van Nederland.

Moteo Excellent Dealers

Moteo heeft diverse dealers in haar netwerk aangesteld als Moteo Excellent dealer. Deze dealers voldoen aan alle kwaliteitsnormen op het gebied van service, sales en klanttevredenheid. Je kunt het volgende van deze dealers verwachten:
Bij onze Moteo Excellent dealers kun je al onze merken en modellen bekijken en ontdekken.
Om de beste service te verlenen beschikken deze dealers over alle apparatuur en alle originele onderdelen. Ze volgen al onze trainingen om bij te blijven van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier krijg jij de juiste service
De Moteo Excellent Dealer ondersteunt elke actie, promotie of introductie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laatste modellen, nieuwtjes, introducties en trends
De Moteo Excellent Dealer is exclusief partner van de Yadea webshop. Jouw online bestelling wordt dus via een Moteo Excellent Dealer uitgeleverd

Super Soco CPx