Veelgestelde vragen

Problemen en/of schade zijn altijd vervelend! Op afstand of via foto's of filmpjes kunnen wij lastig bepalen wat er precies mankeert. Daarom adviseren wij om altijd eerst contact op te nemen met jouw Super Soco dealer. De dealer kan uitzoeken wat het probleem is en dit oplossen.
Bekijk de garantievoorwaarden.

We werken met een betrouwbaar, erkend dealernetwerk en vertrouwen voor het beoordelen van de garantie op onze dealers. Dus als de dealer zegt dat dit buiten de garantie valt dan kunnen wij hierin niets betekenen.
We leveren uitsluitend onderdelen aan ons dealernetwerk. Neem contact op met jouw erkende dealer voor het bestellen van onderdelen en de prijzen.
Alle Super Soco accu's zijn uitneembaar en met elk normaal stopcontact opgeladen kan worden en niet via een laadpaal! Hierdoor kan je de accu ook gemakkelijk op jouw werk opladen. Bewaar en laad de accu bij voorkeur op in een verwarmde ruimte.

 • Opladen met accu in het voertuig:
  1. Zet de scooter uit.
  2. Sluit de oplader aan
  3. Steek de stekker van de oplader in het stopcontact, de groene lampjes gaan branden aan de hand van de accucapaciteit
  4. Wanneer de accu volledig is opgeladen branden alle lampjes groen

 • Opladen accu buiten het voertuig.
  1. 1. Zet de scooter uit.
   2. Schakel de hoofdschakelaar uit en haal de stekker uit de accu.
   3. Verwijder de accu uit de scooter.
   4. Sluit de accu aan op de lader en steek daarna de stekker in het stopcontact. Zodra alle groene lampjes branden is de accu volledig opgeladen.

  Het is mogelijk om van dealer te wisselen. Alleen is de nieuwe dealer niet verplicht om de garantie over te nemen. Wij raden daarom aan met de nieuwe dealer te overleggen of je daar klant kunt worden. Mitst allebei de dealers erkende dealers zijn uiteraard: https://vmotosoco.nl/pages/dealers
  App koppelen
  De Super Soco app kan alleen gekoppeld worden met een appmodule. De appmodule is tegen meerprijs mee te bestellen met de scooter of los aan te schaffen bij de dealer. Heb jij de de appmodule al? Bekijk de handleiding voor de Super Soco app of voor de Vmoto Soco app
  Je kan bij direct betalen kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: Je kan in de Nederlandse website op verschillende manieren betalen:
  • iDEAL
  • Visa (creditcard)
  • MasterCard (creditcard)

  Daarnaast kun je een scooter private leasen. Wij ontzorgen jou en regelen de verzekering en het onderhoud. Jij hoeft alleen nog de accu op te laden. Ook is er de mogelijkheid tot financiering via Santander. Hier zitten voorwaarden aan verbonden. Lees hier meer over het leasen van je scooter
  De levertijd van jouw Super Soco is afhankelijk van de beschikbaarheid en de gekozen leveroptie.
  • Bij direct betalen proberen we de scooter binnen 5 werkdagen te leveren.
  De kosten voor het laten bezorgen van de modellen bedraagt €100,-.