Skip to content
Nieuws overzicht

Vmoto Soco wordt Vmoto: één merk voor alle producten

Vmoto Limited Corporation, een toonaangevend bedrijf in 100% elektrische tweewielige mobiliteitsoplossingen, kondigt een grote verandering aan: voortaan dragen alle voertuigen van de groep de naam Vmoto.
Vmoto Soco wordt Vmoto: één merk voor alle producten

De Vmoto Group, opgericht in 1999 in Perth, Australië, ging in 2020 een partnerschap aan met Super Soco, een Chinees bedrijf dat elektrische voertuigen produceert. Sinds 2017 werkten ze al samen, en zo ontstond Vmoto Soco, een gezamenlijke onderneming die ook het merk E-Max beheert sinds 2010.

Vmoto, genoteerd aan de Australian Securities Exchange (ASX), heeft de merken Vmoto en Super Soco succesvol laten groeien door producten van hoge kwaliteit en stijl op de markt te brengen. Dit werd bereikt door samenwerkingen met grote designstudio's en internationale partners, zoals Ducati Corse en Dorna.

Om beter te kunnen inspelen op de wereldwijde markt, heeft de Vmoto Group besloten om al hun activiteiten te verenigen onder één merk: Vmoto. Dit geldt voor onderzoek, productie en marketing. Alle nieuwe modellen, motorfietsen en scooters, zullen voortaan de naam Vmoto dragen. Het doel is om de markt een sterke, herkenbare identiteit te bieden en de consument zo direct mogelijk te bereiken.

Hoewel de merken E-Max en Super Soco belangrijk blijven voor de Vmoto Group, zullen ze in de toekomst worden gebruikt om nieuwe, innovatieve productlijnen te ontwikkelen. Zo wil Vmoto consumenten blijven voorzien van oplossingen die voldoen aan de vraag naar duurzame mobiliteit.