Skip to content
Nieuws overzicht

Vervang jouw oude scooter voor elektrisch en krijg extra subsidie!

Elektrisch rijden wordt steeds gewoner en toegankelijker dankzij subsidies. De overheid biedt tot €800,- korting bij inruil van benzinescooters, waardoor modellen zoals de Vmoto CU al voor €848,- te koop zijn. Elektrische scooters zijn stil, betrouwbaar en milieuvriendelijk.
Vervang jouw oude scooter voor elektrisch en krijg extra subsidie!

Elektrisch rijden is niet langer te vermijden. Voor veel scooterliefhebbers blijft de overstap echter een grote stap. Dat begrijpen we maar al te goed. Toch is elektrisch rijden de toekomst waar we allemaal mee te maken krijgen. Het wordt steeds gewoner en toegankelijker. Vooral nu je subsidie kunt krijgen voor het inruilen van je oude benzinescooter voor een nieuw elektrisch model. 

De overheid begrijpt dat elektrisch rijden niet voor iedereen binnen handbereik lag. Het werd vaak als 'te duur' gezien en men was bang voor kinderziektes van nieuwe technologieën. Maar dat is nu verleden tijd! Met diverse kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare scooters is er voor iedereen een perfecte match. 

Er zijn al verschillende initiatieven gestart om mensen aan te moedigen om duurzamer en bewuster te leven. Het Ministerie van Economische Zaken lanceert een nieuwe campagne om mensen bewust te maken van de essentiële maatregelen die nodig zijn om klimaatverandering tegen te gaan. 

Je kunt nu subsidie ontvangen wanneer je je oude benzinescooter inruilt voor een nieuwe elektrische scooter! 

Je oude benzinescooter is geld waard! Daar bovenop komt een subsidie vanuit jouw gemeente. De overstap naar elektrisch rijden is nog nooit zo voordelig geweest. Bij aankoop van een nieuwe elektrische scooter krijg je tot €800,- korting. Wist je dat je daarmee al een Vmoto CU koopt voor maar €848,-! De subsidieaanvraag verloopt via jouw gemeente. In veel gemeenten moet je de aanvraag indienen vóór de aankoop van je nieuwe elektrische scooter. Controleer dus vooraf of jouw gemeente deelneemt aan de subsidieregeling. Volg het stappenplan op de website van jouw gemeente.  

Als je hulp nodig hebt bij je aanvraag of er niet uitkomt, kun je altijd contact opnemen met één van onze dealers. 

Twijfelde je eerder over te stappen op elektrisch rijden? Dan is dit jouw moment! Het rijdt comfortabel, is stil en ideaal voor woon-werkverkeer. Je profiteert niet alleen zelf van vele voordelen, maar draagt ook bij aan een beter milieu, een schonere toekomst en minder geluidsoverlast. Ontdek onze modellen op de modelpagina en vind de scooter die perfect bij jou past! 

Via de actie ‘Zet ook de knop om’ kun je ervaringen lezen van andere elektrische scooterrijders.