Skip to content
Nieuws overzicht

Van deelscooter naar eigen scooter

Eén van de grootste aanbieders van elektrische deelscooters trekt zich terug uit veel verschillende plaatsen in Nederland. Hierdoor zijn deze deelscooters straks misschien niet meer in jouw plaats beschikbaar. Kies als alternatief voor een eigen scooter! Benieuwd naar de voordelen? Lees dan snel verder!
Super Soco deelscooter Go Sharing

Altijd beschikbaar
Je hoeft niet op zoek naar een beschikbare scooter in de buurt, want met een eigen Super Soco is jouw elektrische scooter altijd vrij en heb je geen last meer van (kapotte) strooiscooters. Daarnaast bepaal jij zelf hoe vol jouw scooter opgeladen is. Een deelscooter is namelijk zelden helemaal vol en daar hoef jij je met je eigen scooter geen zorgen over te maken.

Overal neerzetten, veilig en eventueel droog parkeren
Parkeer jouw scooter overal waar het mogelijk is. Je mag jouw eigen scooter op de plekken parkeren waar je een deelscooter niet mag neerzetten en als het mogelijk is, parkeer je jouw Super Soco droog en veilig bijvoorbeeld op je oprit of in je eigen schuur.

Een ritje kost minder
Aan het einde van een rit kost een eigen elektrische scooter veel minder dan een deelscooter. Geen starttarief en bedrag per minuut meer betalen! Natuurlijk betaal je voor de aanschaf, maar wist je dat een elektrische scooter minder onderhoud nodig heeft dan een benzine scooter?

Super Soco CUx deelscooter

Je eigen helm
Voor de 45 km/u scooter moet je nu al een helm op. Vanaf 1 januari 2023 geldt er voor de 25 km/u scooters ook een helmplicht en moet je dus ook op de deelscooter een helm op. Het is natuurlijk niet heel hygiënisch om een helm te moeten delen. Bij een eigen scooter hoort een eigen helm. Je kan jouw eigen helm kiezen en bepaalt zelf of je die uitleent.

Ik wil een eigen Super Soco!
Een elektrische scooter kopen is een hele hap uit je budget. Het is nu daarom mogelijk om jouw scooter te leasen in plaats van direct te betalen. Bij Super Soco heb je de optie voor private lease en financial lease. 
Kies je voor private lease, dan kies je voor ontzorging: je betaalt maandelijks een vast bedrag en wij doen de rest: de verzekering, onderhoud en wij regelen vervangend vervoer als je eventueel pech zou krijgen. Financial lease is een vorm van een lening. Je betaalt maandelijks een bedrag aan Santander en je regelt zelf de verzekering en het onderhoud. De scooter is dan na het afbetalen van jou. Bereken jouw maandbedrag.

Kies jouw eigen Super Soco