Skip to content
Nieuws overzicht

In prijs verlaagd: TC, TSx en F01

We verlagen per 15 april 2024 de Super Soco TC, TSx en Vmoto F01 blijvend in prijs! Daarmee krijgt tot wel 450 euro voordeel op een elektrische scooter.
In prijs verlaagd: TC, TSx en F01

Vanaf 15 april 2024 hebben we fantastisch nieuws voor liefhebbers van elektrische scooters! We hebben besloten om de prijzen van de Super Soco TC, TSx en Vmoto F01 in prijs te verlagen, waardoor je nu kunt profiteren van een flinke besparing tot wel 450 euro op deze fantastische elektrische rijopties. Deze prijsverlaging maakt het kiezen voor een elektrische scooter nog aantrekkelijker en toegankelijker dan ooit tevoren.

Laten we eens kijken naar de geweldige voordelen van elk model:

Super Soco TC
De Super Soco TC is een prachtige elektrische bromfiets met het uiterlijk van een motorfiets. Wat nog beter is, is dat je met dit model gewoon de weg op mag met je AM of B rijbewijs. Om deze aantrekkelijke optie nog verleidelijker te maken, hebben we de prijs verlaagd tot een nieuwe rijklaarprijs van slechts € 3.298,-.

Super Soco TC


Super Soco TSx
Net zo stoer als zijn voorganger, de TSx biedt dezelfde geweldige prestaties als de TC, met een maximale snelheid van 45 km/u. En nu, met de nieuwe rijklaarprijs van € 3.298,-, is het nog makkelijker om te kiezen voor deze geweldige elektrische rijervaring.

Super Soco TSx

 
Vmoto F01
De Vmoto F01 is een meesterwerk van design en geavanceerde functionaliteit, en nu is het nog betaalbaarder met een nieuwe aantrekkelijke rijklaarprijs van slechts € 3.548,-.

 Vmoto F01

 
Wil je eerst een proefrit maken? Ervaar onze modellen voor jezelf en maak een afspraak bij een dealer bij jou in de buurt!