Bereken makkelijk jouw leasebedrag!

Wil jij niet meteen je gespaarde geld aanspreken en wil je graag helemaal ontzorgt worden? Kies dan voor Moteo Scooter Lease. Moteo is de importeur van Super Soco in Nederland en al meer dan 85 jaar actief in de wereld van scooters en motoren. Als eerste merk in Nederland kun je nu bij Super Soco kiezen voor private lease! Jouw eigen Super Soco ligt dus binnen handbereik!

Leasen in een notendop

Leasen komt bij Super Soco in twee vormen: private lease en financial lease. Kies je voor private lease, dan kies je voor ontzorging: je betaalt maandelijks een vast bedrag en wij doen de rest. En dat is veel: verzekering, onderhoud en wij regelen vervangend vervoer als je eventueel pech zou krijgen. Dit doen we samen met ons ijzersterke netwerk van Moteo Excellent Dealers. Het grote verschil met financial lease, is dat deze vorm van leasen een lening is. De scooter wordt van jou, jij betaalt maandelijks een bedrag aan Santander en bent verder zelf ‘in control’. Zo regel jij zelf de verzekeringen en het onderhoud. Dit doe je natuurlijk het best bij één van onze Moteo Excellent Dealers.
Gebruik onze handige rekentool
Wil je weten wat je kwijt bent: kies één van de opties hiernaast en bereken je maandbedrag.
Super Soco CUx Gold
Private Lease

Rij jouw ideale scooter voor een vast bedrag per maand, all-in en zorgeloos. Jij kiest, wij doen de rest, zelfs aan huis!

Super Soco gaat samen met Moteo Scooter Lease jou
ontzorgen! Nadat je je maandbedrag hebt berekend, kun je direct een aanvraag doen. Dit aanvragen is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Met de gegevens die je ons toestuurt, kunnen wij aan de slag. We kijken goed naar je financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat je door private lease niet in betalingsproblemen komt. Goed om te weten: private lease je een scooter, dan krijg je niet te maken met een BKR-registratie. Als je akkoord bent met het voorstel teken je digitaal een leaseovereenkomst met ons en gaan we je scooter bij de door jou gekozen Excellent Dealer rijklaar laten maken.

Onderhoud

Voor onderhoud of reparaties aan je private lease scooter kun je terecht bij de Excellent Dealer die jouw scooter geleverd heeft. Je krijgt bericht als het tijd is voor een servicebeurt. Mocht er ten tijde van de looptijd van je contract is mis zijn, dan kun je altijd contact opnemen met de dealer. Je dealer zal samen met ons ervoor zorgen dat jij altijd rondrijdt op een perfect onderhouden scooter!

Voorwaarden Private Lease:

Wil je meer informatie over onderhoud, kilometers of je contract voortijdig beëindigen? Lees hier onder onze voorwaarden.

- Algemene voorwaarden

- Verzekeringsvoorwaarden

Meer over private lease

Onbezorgd rijden
Fluisterstil en groen rijden
Maandelijks een vast bedrag
Inclusief verzekering en onderhoud
Geen verrassingen

Als je je geen zorgen wil maken over onderhoud, kies je voor private lease!
Bereken maandbedrag
Super Soco CUmini
Financial Lease

Betaal je scooter af met een vast bedrag per maand. Onderhoud en verzekering regel je zelf.

Voor financial lease werken wij samen met Santander:
de grootste financier van Nederland als het gaat om het leasen van retailproducten. Als je je scooter hebt samengesteld, sturen wij jouw ingevulde gegevens door aan Santander. Santander zal je per e-mail benaderen wat je eventueel verder nog moet doen. We kijken goed naar je financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat je door financial lease niet in betalingsproblemen komt.

Als Santander akkoord is dan zijn wij het ook en sturen wij zo snel mogelijk je scooter naar jouw gekozen dealer. De scooter wordt na afloop van de betaalperiode jouw eigendom. Mocht jouw financial lease aanvragen afgekeurd worden, dan krijg je dat ook van Santander te horen.

Bij goedkeuring houden wij jouw gedurende het proces op de hoogte van de status. De dealer zal uiteindelijk met jou een afspraak maken om de sleutel (en natuurlijk ook de scooter) aan je te overhandigen.

Voorwaarden Financial Lease:

Algemene
voorwaarden Santander

Meer over financial lease

Fluisterstil en groen rijden
Zelf verzekering regelen
Zelf onderhoud regelen
De scooter wordt jouw eigendom

Niet meteen je spaarrekening aanspreken? Dan kies je voor financial lease.
Bereken maandbedrag

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

Heb je een geldig Nederlands (AM, bromfiets) rijbewijs én ben je ouder dan 21 jaar? Dan kan je een aanvraag doen.
Je aanvraag komt digitaal bij ons binnen. Wij voeren eerst een financiële check uit en vragen je daarna om digitaal de overeenkomst te ondertekenen. Vervolgens zetten wij onze Moteo Excellent Dealer aan het werk. Hij zal contact met je opnemen om de aflevering te regelen. Wij doen er alles aan om jou binnen 7 werkdagen te laten rijden.
Het kan zijn dat jouw private lease of financial lease aanvraag afgekeurd wordt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. We kijken of je financiële situatie het toelaat om te leasen. Jouw inkomen moet alle maandlasten gedurende de gehele looptijd daadwerkelijk kunnen dragen, anders kom je in financiële problemen. Om problemen te voorkomen zal je aanvraag dan worden afgekeurd. Over de exacte reden zelf mogen we ivm AVG-beleid geen uitspraken doen, maar de meest voorkomende redenen van afwijzing zijn; je hebt een negatief advies van incassobureaus of deurwaarders of het inkomen is te laag.
Hopelijk valt de schade mee en ben jij okay! Vul altijd het Europees schadeformulier in met alle betrokkenen. Heb je voor private lease gekozen dan helpen wij je verder. Meld je schade direct via e-mail (info@moteoscooterlease.nl) of per telefoon 0318-522122 (op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur). Heb je voor financial lease gekozen, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het laten repareren van je scooter, maar ook de kosten.
Heb je voor private lease gekozen, dan neem je bij schade aan de scooter contact op met de dealer. Hij kan de benodigde reparatie in overleg met ons uitvoeren. Let op: er is een eigen risico verbonden. Dit staat in de Algemene Voorwaarden
Heb je haal- en brengservice afgesproken bij je private lease contract? Neem dan contact op met je dealer. Hij zorgt ervoor dat je weer snel op weg bent. Heb je niet voor haal- en brengservice gekozen, dan zal je er zelf voor moeten zorgen dat je scooter bij onze dealer komt om je scooter te repareren.
Het maandbedrag is vast. Je weet precies waar je aan toe bent en dit bedrag wijzigt niet tijdens de looptijd.
Brandstof? Je hebt alleen een stopcontact nodig! Voor een volle accu betaal je zelf, maar voor minder dan een euro rij je heel wat kilometers rond.
Bij private lease zijn de scooter, onderhoud, reparatie en verzekering geregeld. Zorg jij voor een slot, een helm als dat nodig is en een stopcontact? Wij doen de rest!
Voor je de weg op gaat, willen we een aantal dingen van je weten:
  • Je voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mailadres en telefoonnummer
  • Kopie van je rijbewijs waarop we kunnen zien dat jij bent wie je bent én dat je het benodigde rijbewijs hebt
  • Een bewijs dat je een vaste vorm van inkomen hebt.
  • Je rekeningnummer
Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met jouw gegevens.
Zodra je de aanvraag gedaan hebt, doen we ons uiterste best om jou binnen 7 werkdagen op je scooter te hebben zitten.
Nee, de aanvraag blijft vrijblijvend. Pas als jij akkoord geeft op het contract dat je via mail van ons hebt gekregen, is de overeenkomst gesloten. Bovendien heb je vanaf de aanvraag 14 dagen het recht om af te zien van je 'aankoop'. Je kan en mag wel eerder rijden, maar dan zie je wel af van het bedenkrecht.
In een aantal gevallen is dit mogelijk. Die worden in de Algemene Voorwaarden toegelicht. Uiteraard kunnen er gevallen ontstaan waar niemand van tevoren bij stil heeft gestaan, we zullen dan altijd geval voor geval bekijken.
Bij diefstal doe je direct aangifte bij de politie en meld je de diefstal bij private lease ook direct aan ons via e-mail (info@moteoscooterlease.nl) of telefoon: 0318-522122
Er is altijd wel wat nieuws te kiezen. Bij private lease lever je aan het einde van de looptijd je scooter weer in. Je kunt dan altijd voor een nieuw model kiezen en zo rijd jij altijd op een nieuwe scooter. Bij financial lease is de scooter van jou!
Als je na je private lease looptijd je scooter inlevert kijkt de dealer de scooter na. Wij maken gebruik van een innameformulier. Op dat formulier hebben wij voorbeelden gezet van acceptabele gebruiksschades. Je kunt een formulier bij ons opvragen.
Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via e-mail (info@moteoscooterlease.nl) en per telefoon: 0318-522122