Skip to content
Go back

Private lease, hoe zit dat nou precies?

Heb je interesse in het leasen van een elektrische scooter, maar weet je niet of private lease of financial lease het beste bij je past? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier meer over het leasen van jouw Super Soco!

Private lease, hoe zit dat nou precies?

Leasen komt bij Super Soco in twee vormen: private lease en financial lease. Kies je voor private lease, dan kies je voor ontzorging: je betaalt maandelijks een vast bedrag en wij doen de rest. En dat is veel: verzekering, onderhoud en wij regelen vervangend vervoer als je eventueel pech zou krijgen. Dit doen we samen met ons ijzersterke netwerk van Moteo Excellent Dealers.

Het grote verschil met financial lease, is dat deze vorm van leasen een lening is. De scooter wordt van jou, jij betaalt maandelijks een bedrag aan Santander en bent verder zelf ‘in control’. Zo regel jij zelf de verzekeringen en het onderhoud. Dit doe je natuurlijk het best bij één van onze Moteo Excellent Dealers.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om jouw Super Soco direct te betalen. Dit kan via onze website of bij onze Super Soco dealers

Wil jij een Super Soco leasen? Bereken hier jouw maandbedrag! 

Bekijk de onderstaande video van onze Excellent dealer Scooter Centrum over de drie verschillende betaalmethodes.